Morgonens frukostmöte genomfördes på KMT Precision Grinding AB (KMT)

Ett 20-tal företagare deltog för att få veta mer om KMT Precision Grinding AB och att skapa nya kontakter.
KMT har genom sin tillverkning på nuvarande plats mer än 130 års erfarenhet av tillverkning av verktygsmaskiner med extremt höga krav. Kunderna är ofta stora globala företag med verksamhet i många länder såsom SKF, Volkswagen och Bosch. Produkterna marknadsförs under varumärkena LIDKÖPING och UVA.

Tomas Karlsson (Vd) gav oss en intressant och givande information om företaget och dess unika kompetens inom konstruktion av slipmaskiner. Att nämna i sammanhanget är att samtliga maskiner som byggs är kundunika samt att över 95% exporteras.
Vi fick dessutom möjlighet att avnjuta en frukostbuffé som troligen hör till de bättre i staden, eller som Tomas sa ”hade jag inte sansat frukostarrangören hade det blivit en 3-rätters med övernattning”.

Ett stort tack till Thomas och KMT för ett mycket trevligt och bra företagsbesök.

Frukostmote_KMT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senast uppdaterat 18 april, 2013 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Frukostmöte, Okategoriserade