Samverkan vägen till framgång!

Kan konstatera att konceptet med Tillväxt Lidköping som en samverkande länk mellan kommun och företag är helt rätt tänkt. Har nu vid ett flertal tillfällen fått möjligheten att presentera för beslutsfattande politiker olika scenarior beroende på företags utveckling i vissa geografiska områden. Detta har mottagits med förståelse och lösningsfokuserat, är övertygad att vi tillsammans kommer att se till att det blir bra fart på näringslivsutvecklingen i Lidköping.
Men som ofta i andra sammanhang handlar det om samverkan och att se möjlighet istället för svårigheter.
Fortsätter vi på denna väg kommer vi att vara rankade som topp 10 utav Sveriges kommuner inom sex år, vilket är målsättningen.

Senast uppdaterat 7 juni, 2013 by Peter Larsson

Se fler nyheter i Okategoriserade, VD har ordet