Fartfyllt affärsmöte

En mycket trevlig kväll på motorbanan blev det sista affärsmötet innan semestern. Johan Ernholm på Sverab som driver anläggningen gav oss information om vilka möjligheter som finns. En komplett anläggning med möjlighet till att köra gokart, folkrace, miniracing, traktorpulling, motocross och enduro. När det gäller gokartbanan är den unik och klassas som en av de bättre i världen vilket är fantastiskt. Det finns dessutom ett helhetstänk på banan så att även funktionshindrade har möjlighet att t.ex. köra gokart med hjälp av specialkonstruerade gokartar.
Efter kvalnings hit var det dags för en rafflande final där slutligen Per Skarin vann en välförtjänt seger före Per Ahlström – grattis Per. Vi avslutade kvällen med en välsmakande grillbuffé.
Ett stort tack till Johan för en mycket givande kväll.

PS! måste erkänna att min placering blev ingen höjdare, sista plats p.g.a. punktering
Peter M Larsson

Peter_1

Se fler nyheter i Okategoriserade, VD har ordet