75-års jubileum

Företag som vårdas och utvecklas under årtionden är som bra viner med rätt handhavande och omvårdnad blir de bara bättre med åren. Erik Thun AB firade 75-års jubileum i samband med Womens Match Race i Lysekil. Det är särskilt roligt när det gäller ett familjeägt framgångsrikt Lidköpingsföretag – vi gratulerar!
Frågan är hur vi kan skapa förutsättningar och möjligheter för andra företag att växa och bli lika framgångsrika. Det finns idag ett flertal olika organisationer, verksamheter och konsulter som hjälper till med olika insatser. Det kanske är dags att försöka samordna dessa verksamheter och hitta former som passar företag i Lidköping bäst. Vissa steg har vi redan påbörjat Nyföretagarcentrum, Ideum, Business Sweden men en hel del återstår t.ex. erbjuda riskkapital, språngbrädor, styrelsebank, ”affärsänglar” m.m.
Har ni idéer eller förslag hör av er.
IMG_7759

Två landkrabbor efter ”prova på segling”.
Bild, Jenny Landström

Se fler nyheter i Okategoriserade, VD har ordet