Företagstätt och planer

Fascinerade att se hur många företag det är som har någon form av kontor eller verksamhet i gamla Rörstrands lokaler. Drygt 140 företag/arbetsgivare skall det tydligen vara – tala om koncentration. Än mer spännande är det att leka med tanken att få flertalet av dessa att träffas för att knyta kontakter och utbyta idéer.
Jag är övertygad att det skulle komma många utvecklande idéer och kanske till och med nya företag.

Handel i Lidköping
Debatten om handels utveckling och kommande etableringars hot och möjligheter är otroligt het i Lidköping. Förväntningar och farhågor tillsammans med en suboptimering präglar de olika inslagen.
En sak är helt säker att det är med handel som med ett fartyg, utan mål och färdriktning/plan är det svårt att veta vart man ska. Skall vi få en tillväxt och utveckling i Lidköping måste vi få till en plan för handel. Vad är visionen, målet, hur ser planen ut……
IMG_7780

Senast uppdaterat 16 augusti, 2013 by Peter Larsson

Se fler nyheter i Okategoriserade, VD har ordet