Frukostmöte på KronoCamping

18 företagare deltog i tisdagens frukostmöte på KronoCamping. En suverän frukost bestående av en fantastisk räkmacka hade dukats upp. Vi togs emot av Pernilla Söderström som tillsammans med sin bror Peder Andersson driver en av de 11 st 5-stjärniga campingar som finns i Sverige.

– Vi vill erbjuda en modern camping med moderna faciliteter för hela familjen säger Pernilla Söderström.

Kronocamping är öppen året runt och har gäster från hela landet även om majoriteten av gästerna är från närområdet. Pernilla berättade om historian bakom Kronocamping och även deras planer på att vidareutveckla Camping conceptet. Värt att nämna är att Kronocamping har mer än 180.000 besökare om året.

Ett stor tack till Pernilla och Peder för ett mycket intressant och trevligt frukostmöte

 

Peter M Larsson
Tillväxt Lidköping

 

Kronocamping2

 

Kronocamping6

Senast uppdaterat 20 september, 2013 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Frukostmöte, Nyheter, Okategoriserade