Fantastiska företag och företagare

Jag har förmånen att få besöka många företag och träffa många intressanta företagare. De senaste veckorna har jag bl.a. varit ute i Spiken och träffat Ullis Fisk och delikatesser, Peace of ease i Blänkås, Veteranpoolen och Akustikverkstan i Rörstrandsområdet – fantastiskt intressanta företag.
När jag träffade Ulrika och Dennis på Ullis Fisk och delikatesser insåg jag vilken vilja och ambition det fanns att utveckla sitt egna företag. De håller på att planera för en utbyggnad för att kunna ta emot fler turister och visa löjromsberedning. Bygglovet var inlämnat men det blev stopp beroende att en detaljplan skall tas fram. Efter möten med ansvariga på kommunen har vi kommit en bra bit på väg att hitta en lösning på deras byggplaner.

Akustikverkstan är ett annat relativt okänt företag som är specialiserade på akustik både ute och inne. Flera av dem är specialister inom olika akustikområden varav en är teknisk doktor och en auktoritet i Sverige. Dessutom har de ett ackrediterat ljudlaboratorium, ett utav två befintliga i Sverige.

Som sagt det finns en mängd intressanta företag och företagare i Lidköping!

Peter M Larsson

Senast uppdaterat 18 februari, 2014 by Peter Larsson

Se fler nyheter i Okategoriserade, VD har ordet