Café och restaurangstad

Lidköping har i förhållande till antalet invånare förvånansvärt många caféer och restauranger. Fem restauranger och fem caféer är klassade i White Guide – imponerande! Räknar man dessutom totala antalet caféer vilket är knappt 40 och restauranger blir det än mer imponerande, bara i stadskärnan finns det 16 caféer och 17 restauranger.
Två etableringar är på gång eller har nyligen skett runt torget, Restaurang Cyrano bakom rådhuset och Steves Bakgård vid Torgbron. Dessa restaurangers placering kommer att bidra till ökad rörelse runt torget och att knyta ihop ”gamla staden” med ”nya staden”.

Som besökare eller turist är bland det första man besöker när man kommer till en ny plats ett café eller en restaurang därför är det viktigt att Lidköping har ett brett utbud av restauranger och caféer.

Ännu trevligare blir det när man ser att det faktiskt nästan är fullt på vissa restauranger en måndagskväll, det lovar gott inför framtiden.

Mer bra restauranger och caféer till Lidköping!

Glad påsk,

Peter M Larsson

Senast uppdaterat 17 april, 2014 by Peter Larsson

Se fler nyheter i Okategoriserade, VD har ordet