Lidköping klättrar i rankingen

När Svenskt Näringsliv i dag, tisdag 6 maj, presenterade sin årliga ranking av kommunernas företagsklimat visar statistiken att Lidköping förbättrat sitt resultat från föregående år med 25 placeringar till plats 79 av Sveriges 290 kommuner, förra året var Lidköping på plats 104. Svaren är från en enkät som organisationen Svenskt Näringsliv skickade ut till företagen i höstas samt statistik från SCB och UC. En mer utförlig genomgång av siffrorna för Lidköping kommer senare.

De frågor där Lidköping ökat mest är Tele- och IT-nät + 55 platser (totalt 55 plats i riket) och Tillgång till kompetens + 32 platser (Totalt 9 plats i riket.)

Hela Svenskt Näringslivs rankinglista för svenska kommuners företagsklimat 2014

_DSC3775-12

 

 

 

 

 

Senast uppdaterat 6 maj, 2014 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Nyheter, Okategoriserade