Full fart framåt…

Ett händelserikt år väntar och mycket är på gång.
I samband med företagsbesök och kontakter med företagare inser vi att det är mycket som händer i Lidköping. För två veckor sedan var jag på Eurofins tillsammans med en riksdagsledamot för att få information om Eurofins möjligheter och utmaningar. De stärker sina positioner och har det senaste året anställt 14 personer. Ett annat företag som etablerat sig i Lidköping är Smögen Delikatesser AB (Feldts Fisk AB) vilket inneburit 18 arbetstillfällen, dessutom har minst 4 av de anställda flyttat till Lidköping! Vi har även ”Tantens Bageri” på Sockerbruksgatan som startade sin verksamhet i slutet på 2014. De levererar färdiga kakdegar till kunder som därefter enkelt kan grädda sina kakor själva. Slutligen vill jag nämna ett besök jag gjort hos Louise och Magnus Carle som har köpt Korpegården utanför Järpås. De flyttade hit från Stockholm och har många kreativa idéer hur de skall utveckla gården till ett turistmål – inspirerande!

Den 26/3 genomför vi ett frukostmöte med Peter Karvik från Optiker Karvik som kommer att berätta om hur ”nöjda kunder är vägen till framgång”. Den 14/4 är det Boris Lennerhovs tur att presentera hur de jobbar med kundnöjdhet. Missa inte dessa två tillfällen, vi utlovar mycket spännande föredrag anmälan sker via www.tillvaxtlidkoping.se

Som sagt det är mycket som händer i Lidköping och det känns som om det är full fart framåt.

Glad påsk önskar vi på Tillväxt Lidköping!

Senast uppdaterat 15 december, 2016 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Blogg, Okategoriserade, VD har ordet