Engagerar du dig i Lidköpings näringslivsutveckling..

Allt fler företag har bestämt sig för att engagera sig i Tillväxt Lidköping och vara med och påverka Lidköpings utveckling. Idag är det 148 företag som är medlemmar och vi växer med 2-6 företag/månad. Det är med stolthet vi känner att vi fått ert förtroende att få företträda er i viktiga frågor och arbeta för att främja era intressen för Lidköpings bästa.
Ni representerar kommunens alla olika typer av bolag från fåmansbolag till kommunens största företag. Några av er är starkt engagerade i nyföretagandet, andra i etableringsfrågor medan ytterligare andra brinner för hur vi kan bidra till att Lidköping blir en kommun som lockar företagare.
På ert uppdrag driver vi frågorna som har betydelse för de flesta företags utveckling i kommunen. Detta gör vi genom att påverka politiker och tjänstemän att fatta beslut som skapar arbetstillfällen och bidrar till kommunens utveckling.
Tillväxt Lidköping är dessutom Lidköpings största lokala företagsnätverk där ni får möjlighet att träffas för att skapa lokala affärer, utbyta idéer och förslag och utveckla er och era företag. Under 2015 genomför vi mer är 20 olika affärsmöten med tillsammans nästan 500 deltagare.
Är du inte redan medlem, gå in redan idag på http://www.tillvaxtlidkoping.se/medlemmar/ och anmäl intresse!

Fler och fler företag väljer Lidköping som kommun för att förlägga sin verksamhet.
Sedan december 2013 har Lidköping förstärkt sin arbetsmarknad med mer än 180 jobb, alla är inte nya jobb, en del företag och övriga organisationer har koncentrerat sin verksamhet till Lidköping t.ex. Asko 63 anställda, Imtech ca. 30 anställda (från Skara), Smögen Delikatesser 18 nyanställda, Eurofins 15 nyanställda, Försäkringskassan 60 nyanställda m.fl.
Med tanke på att vi vet att det är ett antal andra etableringar på gång är det särskilt spännande att se hur arbetsmarknaden kommer att utveckla sig.

Det är endast tillsammans som vi kan göra Lidköping starkare och bättre!

Se fler nyheter i Blogg, Okategoriserade, VD har ordet