Tillsammans når vi effekt

Våren har kommit på allvar. Ett säkert vårtecken är Vårmarknaden som i år är den 15 maj, då vi liksom tidigare år kan förvänta oss mycket liv och rörelse i Lidköping. En del handlare talar om den bästa handelsdagen på hela året!

Vårmarknaden arrangeras av Lidköpings Handelsråd, en ideell förening som samlar alla näringsidkare som på ett eller annat sätt verkar inom handel. Handelsrådet arrangerar varje år ett flertal små eller stora evenemang. Antingen i egen regi, eller tillsammans med andra.

Föreningen arbetar också hårt med att marknadsföra Lidköpings handel, och har bl.a. tagit fram en ny överskådlig hemsida och en Facebooksida.

Vill du också vara med och påverka, och driva handeln framåt i Lidköping? Gå i så fall med i Lidköpings Handelsråd, läs mer på www.shoppinglidkoping.se. Det är när vi är många tillsammans, som vi uppnår stor effekt!

Närmast väntar vi med spänning på Lidköpings öppna saluhall som öppnar på torget den 2 maj!

Se fler nyheter i Blogg, Handelsutvecklare, Okategoriserade