Evenemang och handel gör Lidköping attraktivt

Evenemangen duggar tätt i Lidköping så här års.
Främst på näthinnan hos mig finns förra veckans folkfest – Vårmarknaden! I ett härligt väder samlades massor av människor i centrum för att shoppa, umgås – och kanske ta en groupie med Samir och Victor.

Ett par veckor tidigare hade Lidköpings öppna saluhall premiär. Regn i luften och gråkallt, men det tycktes varken handlare eller kunder bry sig om. Mycket folk kom till torget och gillade de närproducerade utbudet under tälttaket. I en enkät efteråt svarade handlarna att de var nöjda eller mycket nöjda med saluhallen denna dag.
Fler evenemang väntar. Närmast nästa helg med Kärleksfulla Lidköping med möjlighet till drop-in vigslar och kärleksfulla erbjudanden i handeln.
Under sommaren besöks vi av många turister.
Tillväxt Lidköping, Destinationsbolaget Läckö-Kinnekulle och Lidköpings Handelsråd har i år tagit fram ett späckat rabatthäfte som övernattande turister får. Tanken är att det ska få dem att känna sig extra välkomna, stanna längre och handla mer här.

Senast uppdaterat 15 december, 2016 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Blogg, Handelsutvecklare, Okategoriserade