Evenemang och handel gör Lidköping attraktivt

Evenemangen duggar tätt i Lidköping så här års.
Främst på näthinnan hos mig finns förra veckans folkfest – Vårmarknaden! I ett härligt väder samlades massor av människor i centrum för att shoppa, umgås – och kanske ta en groupie med Samir och Victor.

Ett par veckor tidigare hade Lidköpings öppna saluhall premiär. Regn i luften och gråkallt, men det tycktes varken handlare eller kunder bry sig om. Mycket folk kom till torget och gillade de närproducerade utbudet under tälttaket. I en enkät efteråt svarade handlarna att de var nöjda eller mycket nöjda med saluhallen denna dag.
Fler evenemang väntar. Närmast nästa helg med Kärleksfulla Lidköping med möjlighet till drop-in vigslar och kärleksfulla erbjudanden i handeln.
Under sommaren besöks vi av många turister.
Tillväxt Lidköping, Destinationsbolaget Läckö-Kinnekulle och Lidköpings Handelsråd har i år tagit fram ett späckat rabatthäfte som övernattande turister får. Tanken är att det ska få dem att känna sig extra välkomna, stanna längre och handla mer här.

Se fler nyheter i Blogg, Handelsutvecklare, Okategoriserade