Framtiden är ljus…..

Semester och avkoppling står för dörren och vi är många som ser fram emot en ledighet – sommaren ligger framför oss.

Det har varit ett intensivt första halvår med många möten och mycket arbete för att driva på näringslivsutvecklingen i Lidköping och bl.a.få klart med vissa etableringar. Och när vi går igenom vad som hänt känns det som om ”bollen” är i rullning, det börjar hända saker i Lidköping.

En av utmaningarna som ligger framför oss är att initiera och diskutera hur vi kan hjälpa till att utveckla befintliga företags verksamhet. Vad krävs för att ditt företag skall öka omsättningen med 25, 50 eller 100%?
Behöver du förstora din marknad, sälja mer och fler produkter/tjänster till befintliga eller nya kunder, analysera vad du tjänar pengar på, utveckla din marknadföring och kundkommunikation, hitta nya samarbetspartner m.m. Är din marknad begränsad till Lidköping eller har du kunder både regionalt, nationellt och internationellt?
Frågorna är många men det är viktigt att återkommande ställa sig frågan vad som krävs för att företaget skall öka sin omsättning.
När det gäller nya etableringar är detta en av de strategier som vi använder i Tillväxt Lidköping. Har företaget som vill etablera sig en lokal eller en avsevärt större marknad, lockar företaget kunder och kompetens in till Lidköping.

Slutligen vill vi stämma in i årstiden som vi är mitt inne och som även stämmer med utvecklingen i Lidköping ”framtiden är ljus….”

Tack för ett bra samarbete och vi önskar er en fantastisk sommar!

Se fler nyheter i Blogg, Okategoriserade, VD har ordet