Dina Försäkringar Lidköpingsorten instiftar Kulturpris

Det regnar utmärkelser över näringslivet och idrottsrörelsen på Lidköpingsgalan varje år. Det är oerhört roligt och positivt för vår stad, tycker vi på Dina Försäkringar Lidköpingsorten. Nu utökar vi prisregnet genom att skapa ett kulturpris som ska delas ut som belöning för betydande insatser inom kulturområdet.Prissumman kan uppgå till maximalt 25 000 kronor och mottagaren kan vara en person, en förening/organisation, ett företag eller annan typ av mottagare inom Lidköpings kommun eller som har särskild anknytning till Lidköping. Priset kan, när så är motiverat, delas mellan flera mottagare.

Ditt förslag ska vara inskickat senast 4 september.

 

Annons nominering

Senast uppdaterat 24 augusti, 2015 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Nyheter, Okategoriserade