Skön som augusti….

Efter en sommar där förväntningarna på stilla ljumma sommarkvällar inte riktigt uppfylldes kom augusti som en varm sunnanvind med fantastiskt väder.
Nu är det återigen full fart och mycket har hänt och kommer att hända i höst. Ostindiefararen Götheborgs besök i Lidköping blev en folkfest och succé – härligt att kunna ta in stora båtar nästan ända in i centrum i Lidköping. Premiär för visfestival på Läckö som även den blev en succé och slutligen årets ”Hjulafton” med den längsta kortegen någonsin. Detta är endast några av alla de olika evenemang som genomförts i Lidköping under semesterperioden.
 
Efter stickprovskontroller bland några handlare i Lidköping får vi positiva signaler att försäljningen i juli varit bra, samma positiva trend syns när det gäller antalet gästnätter i Lidköping.
Under hösten kommer vi bjuda in till ett antal olika aktivteter t.ex. studieresa till Borås, frukostmöte med Systembolaget ”Bäst på service”, lunchmöte med en av Sveriges mest populära föreläsare inom ”Arbetsglädje och ledarskap” och slutligen har vi Lidköpingsgalan. Nytt för i höst är att vi startar ett chefsnätverk med syfte att skapa ett forum för chefer att få ideér och feedback på hur de skulle kunna utveckla sin befintliga verksamhet.
Vi ser fram emot en fortsatt skön höst och att kunna erbjuda intressanta aktiviteter och ännu fler besked om nya etableringar. 

Senast uppdaterat 15 december, 2016 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Blogg, Okategoriserade, VD har ordet