Sommarstaden Lidköping

Vi har aldrig hört så många handlare vara så nöjda som efter årets sommar. De allra flesta vi talat med har varit nöjda eller mycket nöjda. Vilket var extra välkommet i vissa branscher där våren varit trög.
Kul också att notera en tydlig ökning av antalet gästnätter i Lidköping, och att Stadståget blir allt populärare. I år har vi haft drygt 5 700 resenärer som åkt den guidade turen, en ökning med mer än tio procent på två år.  Förhoppningsvis har de härigenom fått en positiv bild av vår stad, samtidigt som de på ett enkelt och trevligt sätt förflyttat sig mellan handelsplatser, bad, rekreation och camping.
Vi gläds också åt våra caféer och restauranger som de senaste veckorna sett sina uteserveringar fyllas i det fina vädret.
Visste ni förresten att Systembolaget i Lidköping klassas som en sommarbutik? Det gör butiker där försäljningen är minst 40 procent högre i juli än i september…

Senast uppdaterat 15 december, 2016 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Blogg, Handelsutvecklare, Okategoriserade