Mycket i görningen

Oktober står för dörren och vi är i en spännande period med mycket i görningen. Just nu är vi inne i planeringen eller sjösättandet av tre nya koncept som vart och ett ska gynna butikerna, caféerna och restaurangerna i Lidköping.

Ett av dem är Tjejkväll i Lidköping som kommer att äga rum för första gången torsdagen den 29 oktober. Avsikten är att skapa ett bra och årligen återkommande handelsevent under hösten – som vi vet är en för många aktörer viktig period på året. Målet är att locka tjejer i alla åldrar till stan för att shoppa, fika, äta och ha roligt.

Fortfarande är mycket i planeringsstadiet, men vi kan redan nu avslöja att det kommer att erbjudas mycket som känns både lyxigt och flärdfullt denna kväll…

Magnus Franzén / handelsutvecklare

Senast uppdaterat 15 december, 2016 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Blogg, Handelsutvecklare, Okategoriserade