Caféstaden och Tjejkväll väcker stort intresse

Lidköping är trevligt. Det tycker både Lidköpingsbor och besökare i staden. Och något många gillar här är att fika. Ett förhållande väl värt att lyfta fram när vi marknadsför oss i olika sammanhang. Ett bra exempel på detta hände för två veckor sedan då fjorton caféer gick samman i en manifestation för Caféstaden Lidköping. Under fyra dagar uppmanade de allmänheten ”Bjud någon på en fika idag”. Initiativet väckte nationellt medialt intresse, bl. a ett två minuter långt, fint inslag i TV4s ekonominyheter. Se inslaget här (Inslaget börjar 2.50 in på sändningen).

I morgon torsdag 29 oktober kl. 17-20 arrangeras Tjejkväll i Lidköping för första gången. Förhandsintresset är enormt. Över 2 000 personer på Facebook har sagt att de ska komma på evenemanget. Närmare hundratalet butiker, caféer, restauranger och frisörer är med och ger attraktiva erbjudanden och gör aktiviteter. Det här är ett jättefint tillfälle för alla dem att vara på tå och visa prov på det fina bemötande som vi vet kunderna värdesätter och som många förknippar med Lidköping.


Magnus Franzén / handelsutvecklare

Se fler nyheter i Blogg, Handelsutvecklare, Okategoriserade