En magisk galakväll!

Återigen var det dags för årets största fest, Lidköpingsgalan! 
Röda mattor, marschaller, vita dukar, levande ljus, kandelabrar, många vinnare och konferenciern Johan Wester.
Fredagen den 13 november var det dags för den tredje upplagan av Lidköpingsgalan. Med ett delvis nytt upplägg, ny interiör samt en professionell konferencier i form av Johan Wester kan vi konstatera att det blev en succé. Det var med både stolthet och ödmjukhet vi i år slog publikrekord med 750 anmälda deltagare, rekord i antalet sponsorer och rekord i antalet utdelade priser. Lidköpingsgalan är nu en av Västsveriges största näringslivsgalor.
Den största behållningen är att få se och hylla goda prestationer inom näringslivet och idrotten. Som pristagare är det ännu starkare, för att citera en av pristagarna Mia Jonsson (Årets företagare 2015) ”Det var en helt otrolig känsla att som landsbygdsföretagare få stå på scen och höra jublet och få priset.”
Från Tillväxt Lidköping vill vi passa på att tacka alla samarbetspartners, sponsorer, pristagare och deltagare på Lidköpingsgalan för er medverkan, utan er blir det ingen gala.
Avslutningsvis vill jag redan nu bjuda in er till nästa års Lidköpingsgala, boka redan nu den 11 november 2016 i almanackan.

Senast uppdaterat 15 december, 2016 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Blogg, Okategoriserade, VD har ordet