Nordic Rose Bush välkomnar Julstaden Lidköpings besökare

Ibland lyckas man tränga igenom bruset och nå fram till sin målgrupp. Lidköpingsgalan var ett sådant tillfälle, tjejkvällen ett annat. Tjejkvällen överträffade förväntningarna med råge och flera handlare intygar om fyrdubblad omsättning (!) eller mer jämfört med en vanlig torsdag. Så Tjejkvällen återkommer! Nästa år blir det den 27 oktober.
Nu står julhandeln för dörren. Butikerna har fyllt lagren och pyntat butikerna, restaurangerna dukar upp julbord och i caféerna hittar vi lussebullar och pepparkakor. Den vackra julbelysningen är uppe och lyser vackert i centrum. I år är den kompletterad med tre rader Nordic Rose Bush på Kopparslagaregatan. Välkommen till årets julhandel – ska det bli den bästa hittills?

Se fler nyheter i Blogg, Handelsutvecklare, Okategoriserade