Ny rådgivare på NyföretagarCentrum

Kerstin Wångstedt är ny rådgivare och verksamhetsledare för NyföretagarCentrum i Lidköping fr.o.m. 1 januari. Kerstin har lång erfarenhet av att coacha i sälj- och affärsutveckling. Ambitionen är att öka nyföretagandet i Lidköping och också att de som startar skall få en framgångsrik start. Nyföretagarna får personlig rådgivning som gör att de blir väl förberedda när de startar och driver sitt företag. Rådgivningen är helt kostnadsfri. Ett gott bemötande, generöst med tips och ett högt engagemang utlovas. NyföretagarCentrum kommer att ha sina lokaler i Rörstrandsområdet.
Tipsa gärna personer som har planer på att starta företag att de kan få hjälp av NyföretagarCentrum!

NyföretagarCentrum i Lidköping är en del av NyföretagarCentrum Sverige (Stiftelsen Svenska Jobs and Society). Statistik visar att de som startar med hjälp av NyföretagarCentrum har en högre överlevnadsgrad. Färre än en procent har gått i konkurs efter tre år och efter tre år är 81 procent av företagen aktiva.

 

Kerstin-Wångstedt-foto

 

 

Se fler nyheter i Affärsverksamhet, Nyheter, Okategoriserade