En vår med flera spännande nyheter

Lidköpings första RestaurangVecka är till ända. Efter att ha varit i kontakt med de flesta deltagare restaurangerna verkar det som om veckan blev så bra som vi hade hoppats, eller till och med ännu bättre. Och det känns som om det har surrats och pratats mat och menyer både här och där bland lidköpingsborna den gångna veckan. Kul!
 
RestaurangVeckan var den första i raden av handelsrelaterade evenemang och aktiviteter i vår. Vårmarknaden den 6 maj är en kär gammal tradition, Kärleksfulla Lidköping 28 maj är ett annat evenemang med några år på nacken. Men dess för innan kommer ett par nyheter:
 
– TREND-dagar 29 mars – 2 april då vi brett visar det fina utbud vi har av butiker, restauranger, caféer och frisörer m.fl. Marknadsföringen sker bl a genom Fördel Lidköping, ett magasin som ges ut i samarbete med Tillväxt Lidköping, Lidköpings Handelsråd och NLT.
– Lidköping-Rom  en resetävling med möjlighet att vinna tio resor för två till Rom.
– Bilbytarhelgen är en annan nyhet är där stans alla bilhandlare enats om erbjudanden, öppettider och gemensam marknadsföring för att locka bilintresserade till Lidköping.
 
Sammantaget väntar en rolig och händelserik vår inom handeln!

Senast uppdaterat 29 februari, 2016 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Handelsutvecklare, Okategoriserade