TREND-dagar i Lidköping

Den gångna helgen ställde vi om våra klockor till sommartid och kvällarna blir i ett slag en timme längre.
Tiden är nu också inne för mycket annat. Vinterkläder hängs undan och snöskyfflar ställs in. Handeln i Lidköping är redo för att möta de behov som årstiden för med sig.
Detta manifesteras med det nya handelsevenemanget TREND-dagar i Lidköping som börjar i morgon torsdag och pågår fram till lördag. Under dagarna tre visar vi det fina utbud som finns i butiker, restauranger, caféer och frisörer under parollen Trendigt, nytt eller bara roligt. 
Marknadsföringen sker bl a genom Fördel Lidköping, ett magasin som ges ut i samarbete med Tillväxt Lidköping, Lidköpings Handelsråd och NLT. Hoppas du sett och läst allt intressant som stod i den. Har du inte fått den hem, kan du hitta den i många av stans butiker!
I morgon startar även en shoppingtävling med möjlighet att vinna tio resor för två till Rom. Titta efter dekalen med flygplanet, och var med och tävla!

Se fler nyheter i Blogg, Handelsutvecklare, Okategoriserade