Handelsevenemangen avlöser nu varandra

Bilbytarhelg har vi nyligen lagt bakom oss. Till helgen firar Änghagens handelscenter 4 år och helgen efter det stundar den klassiska Vårmarknaden med anor 30 år tillbaka i tiden. En riktig folkfest med mycket handel och roliga aktiviteter på torget. Som vanligt har arrangerande Lidköping Handelsråd lyckats få hit riktigt bra artister. I år kommer folkkära Linda Bengtzing och fjolårets Idolvinnare Martin Almgren. Missa inte heller chansen att uppdatera dig på vad som är rätt och fräckt att ha på sig – se modevisningen med kläder och accessoarer från ett flertal butiker i Lidköping! Se hela programmet på Shoppinglidköpings hemsida.

Värt att notera är också kommunfullmäktiges beslut om regler för skyltar utanför butiker, s k trottoarpratare. Syftet är att få ett enhetligt utseende som stärker Lidköping som varumärke, samt underlättar för funktionshindrade.

Se fler nyheter i Blogg, Handelsutvecklare, Okategoriserade