Premiär för Motortorsdagar – och kvällsöppna caféer!

På torsdag denna vecka är det premiär för Motortorsdagar. Ett evenemang som pågår sex torsdagar i rad på Nya stadens torg kl. 17-20. Allt med motor är välkommet och vi hoppas på mycket folk, även turister och andra nyfikna. Fem caféer i närheten håller extraöppet alla torsdagar och erbjuder som sig bör – Motorfika!
Dagen efter, fredag den 1 juli, träder nya regler i kraft för trottoarpratare och varuskyltning på allmän plats. Reglerna innebär att endast skyltar med rund fot är godkända.
Nu hoppas alla inblandade att de nya reglerna kommer att efterlevas och få önskad effekt – för en snyggare och mer tillgänglig stadskärna!
Hur bli då handeln i sommar? Detaljhandelsåret i Sverige har inlett positivt, och HUI spår en tillväxt på 4,0 procent för hela 2016. Inget talar för att det ska gå sämre i Lidköping, allra minst efter HMs stora satsning vid torget som drar shoppingsugna till staden.
Avslutningsvis vill vi be dig som läser det här att kryssa den 15 september i almanackan, då vi kommer att anordna Krogstafetten – en trivselaktivitet för alla medlemmar. Mer information kommer!

Senast uppdaterat 15 december, 2016 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Blogg, Handelsutvecklare, Okategoriserade