Sommar, semester och engagemang

Semester och ledigheter står för dörren och vi är många som ser fram emot en ledighet – sommaren ligger uppdukad framför oss.

Mycket har hänt under de första halvåret med både möten, aktiviteter och evenemang i syfte att driva på näringslivsutvecklingen i Lidköping.
Ett nätverksmöte som verkligen gav energi var förra veckans lunchföreläsning med Bengt Baron, Peter Wallin och Thomas Viksberg. För att citera Bengt Baron ”Om man skall lyckas skapa vinnande lag krävs ENGAGEMANG!” Det var tydligt att Bengts framgångar både i simbassängen och i affärslivet beror på hans engagemang i det han gör.

Lidköpings vision är en ”Hållbar och välkomnande kommun” med målen år 2030 ”45 000 invånare, fördubblat antal besökare och jobb inom räckhåll för alla som vill bo i Lidköping”
Om vi skall lyckas med Lidköpings vision och mål kommer det att krävas engemang både av beslutsfattare, organisationer och enskilda personer. Det är definitivt möjligt men vi måste göra det tillsammans genom samverkan, samordning och samproduktion. Om vi ”krokar arm” mellan näringliv, kommunen och organisationer kommer vi att nå målet.

Ett led i detta är att vi blir fler som deltar i våra så kallade rådslag med Bolagsrådet, avsätt tid och engagera dig, boka redan nu in nästa tillfälle den 30 november.

Tack för ett bra samarbete och vi önskar en skön sommar!

Se fler nyheter i Blogg, Okategoriserade, VD har ordet