Tjejkväll och höstfest

Den gångna veckan har handeln i Lidköping visat upp sig i hela sin bredd. Först med Tjejkvällen i torsdags där Centrum, Rörstrand och Framnäs deltog, därefter med Höstfest på Änghagen.

Tjejkvällen blev en enastående manifestation över vad som kan åstadkommas när alla deltar och bjuder till. Med extraöppet, generösa erbjudanden, festliga upptåg och kraftfull marknadsföring lockades tjejer i alla åldrar för att shoppas och trivas. Särskilt värdefull var förmodligen evenemanget för mindre och nyetablerade verksamheter som denna kväll fick möjlighet att visa upp sig för många nya kunder.

Även handlarna på Änghagen visade med sin Höstfest att de vill och kan jobba tillsammans. Särskilt gäller detta på det marknadsföringsmässiga planet, där de hittat nya sätt för att synas tillsammans för att locka kunder och stärka handelsområdet som helhet.

Lidköping som handelsort har mycket att erbjuda – det kan allt fler skriva under på!

Senast uppdaterat 15 december, 2016 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Blogg, Handelsutvecklare, Okategoriserade