En magisk kväll med lokala hjältar

Tack alla ni som var med och gjorde galan till en magisk kväll!
För fjärde gången i ordningen var det återigen dags för årets största fest, Lidköpingsgalan. Med Lotta Bromé som konferencier och några nya priser samt musikunderhållning i form av bandet Counsil blev det en oförglömlig kväll.

Syftet med galan är att fira goda prestationer och hylla våra lokala hjältar. Samtliga dessa pristagare bidrar till att Lidköping utvecklas positivt – vi behöver förebilder.
För att citera Christer Strand på InQuire AB som vann priset Årets företagare
”Det är oerhört viktigt att få uppmärksamhet för sin verksamhet vilket skapar en stolthet både bland anställda och samarbetspartners”, slut citat.

Vi märkte i år en skillnad när det gäller nomineringar och förslag på pristagare till de olika kategorierna. Betydligt fler hörde av sig och ville nominera och/eller få information om kriterier och vem som stod bakom respektive pris. Detta är ett tecken på ökat engagemang och intresse.

Om vi skall lyckas med de mål som var och en sätter samt kommunens gemensamma mål är det viktigt att vi på alla sätt ”hejar på” och uppmärksammar goda prestationer – tillsammans gör vi Lidköping starkare!

Från Tillväxt Lidköping vill vi passa på att tacka alla samarbetspartners, sponsorer, prisutdelare, pristagare och deltagare på Lidköpingsgalan, det är ni som gör att det blir en magisk kväll.

Senast uppdaterat 15 december, 2016 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Blogg, Okategoriserade, VD har ordet