InQuire AB, ”Årets företagare 2016”

InQuire AB tänker, lever och andas logistik. Man skulle kunna säga att de är passionerade. De har lyckats hitta en nisch i en mycket konkurrensutsatt bransch, logistik, där de utifrån ett hållbarhets- och CSR-perspektiv (Corporate Social Responsibility/Socialt ansvar) lyckats få stora aktörer som kunder. De är utifrån en affärsmässig grund en nydanare både i och utanför sin bransch.
– Att bli uppmärksammade när vi gör saker som inte andra företag gör skapar stolthet säger Christer Strand och fortsätter:
– Till exempel när vi tillsammans med Elgiganten fick Svenska inköpspriset på grund av vårt arbetssätt med CSR vilket gav energi. Samma sak kände vi när vi fick priset Årets företagare på Lidköpingsgalan, det stärker sammanhållningen och drivet framåt, det är en fjäder i hatten avslutar Christer med.

Fakta om InQuire
Ett logistikföretag med kunder både i Sverige och övriga Norden, huvudkontoret finns i Lidköping. Startade 2010 och är idag 25 anställda med en omsättning på 50 MSEK.
Hemsida: www.inquire.se
Utmaningen: Att se möjligheter och inte hoten, vad kan vi göra?

Vi önskar Christer och Inquire lycka till och gratulerar än en gång till priset ”Årets företagare”.

Årets företagare

Tillväxt Lidköping

Se fler nyheter i Nyheter, Okategoriserade