TREND-dagar startskottet för evenemangsperiod

”Ut med marmor och mässing! 2017 inreder vi med tropiska växter, återvunna kylskåp och superhjältar.  Och mycket färg!”
Detta säger Trendstefan, Sveriges kanske mest kände mediala trendexpert, som kommer till Lidköping på torsdag kväll. Tillsammans med kollegorna Stina Lidén och Jimmy Schönning ska han ge oss det allra senaste inom design, mode och inredning. Denna Triss i trend är startskottet för årets TREND-dagar i Lidköping. Dagar då handlare, restauranger, caféer och frisörer visar det trendigaste, nyaste eller roligaste i sina respektive verksamheter. Det lär bli hur kul som helst.
TREND-dagarna kan efter en lugn start på året också sägas vara startskottet för en lång period av evenemang I Lidköping. Framför oss har vi till exempel Bilbytarhelg 21-23 april, Kärleksfulla Lidköping 13 maj, Vårmarknad 26 maj, International Street Food 15-18 maj och inte minst Power Big Meet 6-8 juli. Så häng med, det händer massor av roligt i vår och sommar.

I helgen sågs människor sola sig på solbryggorna som börjar bli klara nere vid Lidan. Det blir en härlig mötesplats i stadskärnan i sommar.

Senast uppdaterat 4 april, 2017 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Blogg, Handelsutvecklare