Torget fylls av restauranger under Power Big Meet

Under Power Big Meet förvandlas Nya stadens torg till ett festområde full av restauranger.
Nio lokala aktörer finns på torget, från onsdag till lördag gör de om det till en riktig festplats. Här erbjuds mat, dryck och underhållning. Spännvidden när det gäller maten är stor – hamburgare, pizza och kebab kompletteras med vilt, sushi och popcorn.

Från scenen bjuder lokala artister på en blandning av rockabilly, populära covers och annan populär musik. Underhållningen och inträdet till Restaurangtorget är gratis, här finns alla förutsättningar för en stunds god och trevlig avkoppling – passa på och gör ett besök på torget under eftermiddag eller kväll.
Även hos stans ordinarie restauranger, caféer och butiker bullas det upp och pyntas för att välkomna alla mer eller mindre motorintresserade besökare. Kort sagt – här är upplagt för fest!

Se fler nyheter i Blogg, Handelsutvecklare