Evenemang för restauranger, caféer och butiker

Vi är nu inne i en intensiv period med evenemang som gynnar handeln i olika aspekter. 14 september genomfördes andra upplagan av Krogstafetten med 80 deltagande företagare. En kväll där restaurangerna på nytt visade sig på styva linan med god mat och dryck – en mingelkväll med stora möjligheter att knyta nya kontakter.

I nästa vecka bjuds på högtidsstunder för den som gilla att njuta av livets goda. 2 till 7 oktober är det Lidköpings Fikavecka då caféerna har erbjudanden om fika till extrapris och där barnen i vuxet sällskap bjuds på fika tisdag 3 oktober. Syftet med Fikaveckan är att uppmärksamma alla fina caféer vi har i Lidköping och att föra den starka fikatraditionen vidare.

Sista torsdagen i oktober är det shopping i fokus. Då är det på nytt dags för Tjejkväll, ett evenemang som tidigare gånger fått tjejer i alla åldrar att invadera centrum och Framnäs köpcenter. Tjejkväll har på kort tid etablerat sig som en av årets absolut bästa shoppingdagar och är ett arrangemang som både kunder och handlare ser fram emot.

Senast uppdaterat 29 september, 2017 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Blogg, Handelsutvecklare