Maria är vår nya vd

Vem är du?
Jag heter Maria Källsson, 41 år, född och uppväxt i  Lidköping. Jag lämnade hemstaden 1996 för studier och arbete i finansbranschen i Stockholm men är en hemvändare sedan 2005. Jag jobbade på Rörstrand Museum fram till 2012 och har sedan dess arbetat som ansvarig för Bok&Bibliotek vid Svenska Mässan i Göteborg.

Vad ser du  mest fram emot i din nya roll?
Tillväxt Lidköping är omgärdat av positiv energi. Det finns en tydlig vision som näringslivet och kommunen delar kring vad man vill åstadkomma; befolkningstillväxt, förbättrat upplevt näringslivsklimat bland företagen samt ambitioner kring att Lidköpings stadskärna skall förädlas ytterligare. Alla dessa mål känns utmanande och roligt att få arbeta vidare med. Min företrädare Peter M Larsson har skapat goda förutsättningar genom sin insats fram till idag.

När tillträder du?
Jag börjar som vd för tillväxt Lidköping vid årsskiftet 1/1 2018, men har fått inbjudan att delta vid Näringslivsfesten den 17 november Jag hoppas då få träffa så många medlemsföretag och andra engagerade personer som möjligt.

Se fler nyheter i Blogg