Maria är vår nya vd

Vem är du?
Jag heter Maria Källsson, 41 år, född och uppväxt i  Lidköping. Jag lämnade hemstaden 1996 för studier och arbete i finansbranschen i Stockholm men är en hemvändare sedan 2005. Jag jobbade på Rörstrand Museum fram till 2012 och har sedan dess arbetat som ansvarig för Bok&Bibliotek vid Svenska Mässan i Göteborg.

Vad ser du  mest fram emot i din nya roll?
Tillväxt Lidköping är omgärdat av positiv energi. Det finns en tydlig vision som näringslivet och kommunen delar kring vad man vill åstadkomma; befolkningstillväxt, förbättrat upplevt näringslivsklimat bland företagen samt ambitioner kring att Lidköpings stadskärna skall förädlas ytterligare. Alla dessa mål känns utmanande och roligt att få arbeta vidare med. Min företrädare Peter M Larsson har skapat goda förutsättningar genom sin insats fram till idag.

När tillträder du?
Jag börjar som vd för tillväxt Lidköping vid årsskiftet 1/1 2018, men har fått inbjudan att delta vid Näringslivsfesten den 17 november Jag hoppas då få träffa så många medlemsföretag och andra engagerade personer som möjligt.

Senast uppdaterat 31 oktober, 2017 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Blogg