Tjejkvällen lyser upp stadskärnan

Tjejer i alla åldrar fyllde centrum i torsdags kväll när Tjejkväll i Lidköping arrangerades för tredje året i rad. Gatorna myllrade med människor och i de flesta butikerna hade expediterna fullt upp mest hela tiden. Även på caféer och restauranger var det gott om folk.
Tjejkvällen tycks vara ett koncept som går hem. Kanske är det dags att pröva även på våren när nästa stora säsongskifte äger rum?
För andra året i rad tändes ljusen i träden runt torget i samband med Tjejkvällen – visst är det fantastiskt vackert? Tändningen av julbelysningen över gatorna i centrala Lidköping sker som brukligt veckan innan första advent. Det förtjänar att nämnas att den bekostas av handlare, fastighetsägare och kommunen tillsammans och är ett utmärkt exempel vad som kan åstadkommas när flera parter samarbetar. Exempel på samverkan som vi hoppas få se mer av under de kommande åren i arbetet för att bli Årets stadskärna år 2021.

Senast uppdaterat 31 oktober, 2017 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Blogg