Växla upp dina internationella affärer

Boka upp dig för att under en halvtimme träffa exportrådgivare och få individuellt anpassad support och konkreta erbjudanden om allt från finansiering av din exportaffär till affärskontakter utomlands.

Ska ditt företag ta steget och satsa på en ny marknad? Vill du börja exportera till ett nytt land? Den 14 november har du chans att få träffa några av Västra Götalands bästa exportrådgivare och få individuellt anpassad support och konkreta erbjudanden om allt från finansiering av din exportaffär till affärskontakter utomlands.

Exportboosten inleds med att du gör en kort presentation av företaget och era framtida mål. Du får därefter personlig återkoppling och en 20-minuters BOOST med konkreta tips och vägledning för dig och ditt företag. Det kan till exempel röra sig om val av bästa marknad för er satsning, finansiering av er exportaffär eller säljkanaler beroende på marknad.

ANMÄLAN

Anmäl ditt intresse genom att skicka e-post till kontaktperson Moa Boéthius Lind, Västra Götalandsregionen. I samband med att din intressanmälan mottas kommer du att få ett formulär att fylla i med uppgifter om ditt företag. Varje företag kommer att tilldelas en tidsslot (30 minuter) mellan kl 10.00 och 14.00, tiderna fördelas i mån om plats. Antalet platser är alltså begränsat så anmäl dig så snart som möjligt, dock senast torsdag 9 november.

Läs vidare 

Senast uppdaterat 3 november, 2017 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Aktiviteter, Nyheter