Föreningen Bolagsrådet bjuder in till Rådslag

Föreningen Bolagsrådet bjuder in till Rådslag

När Svenskt Näringsliv rankar kommuner med bäst företagsklimat hamnar alltid Vårgårda långt upp. I år är de faktiskt bäst i Sverige i kategorierna ”Kommunens service till företagen” och ”Tjänstemännens attityder till företagande”. Näringslivssamordnare Johanna Heleander berättar hur de jobbar i Vårgårda.

På rådslaget får vi också en redogörelse för hur mycket det byggs i Lidköping och vi får se resultatet av ”glasburen på torget”, dvs vad tycker Lidköpingsborna är bra i stadskärnan och vad som kan förbättras.

Välkommen till en mycket inspirerande och idégivande kväll. Vi bjuder på mat och dryck.

Plats: Stadshotellet
Datum: Torsdag den 23 november
Tid: 18.30
Kostnadsfritt

Anmälan stängd

Se fler nyheter i Aktiviteter, Nyheter