Det våras

Efter en ihärdig vinter så känner vi äntligen av vår och värme. På samma sätt skönjer vi som arbetar med Tillväxt Lidköping att det våras – gror och spirar av intresse och engagemang kring de frågor vi arbetar med.

Vi har anordnat frukostmöten, Rådslag och nästa vecka ett samverkansmöte kring kommunens mål om 45.000 invånare och intresset från er är stort. Vi har slagit besöksrekord tre gånger på raken.

I maj får vi en indikation på hur ni företagare uppfattar kommuners, medias och ungdomars  attityds gentemot företagare då Svenskt näringsliv presenterar ett förhandsbesked på sin välkända rapport om kommuners företagsklimat. Lidköping har en lång väg att vandra med nuvarande plats 176 (1-290) i kommunrankning. Det finns som jag ser det, bara en väg fram och det är tillsammans – tillsammans är vi starkare. Välkommen att lyssna på rapporten och ställ frågor till våra politiker den 21/5 kl 07:30 i Lidbeckska huset.

Maria Källsson

Senast uppdaterat 27 april, 2018 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Aktiviteter, Nyheter, VD har ordet