Låt oss skapa en vecka av fest!

Melodifestivalens deltävling i Arenan är slutsåld*, och hotellen är fullbokade hela veckan. De som minns 2014 då vi hade Mello här senast vet att det var festligt värre och bra försäljning i butiker, caféer och restauranger.
Nu uppmanar Handelsrådet och Tillväxt handlarna att bidra till feststämningen under Melloveckan 16-23 februari. T ex genom att skapa Mello-tema i butiken med boa och guldhattar, göra Mellofrisyrer, servera festivalbakelser eller något helt annat, kul.
Tillsammans kan vi skapa en vecka av fest, glitter och glamour!

*Biljetter finns kvar till genrepet och matinén.
Mer information om Melodifestivalen får du på kommunens hemsida.

Nu väntar fokusgrupper och stadsvandring
Arbetet med Årets Stadskärna går vidare. Närmast väntar under februari möten med fokusgrupper som handlar om Varumärke, Utbud, Platsen, Tillgänglighet och Trygghet. Därefter anordnas den 19 mars stadsvandringar i olika grupper i syfte att bättre lära känna vår stadskärna och leta möjligheter till förbättringar. Samma dag, på kvällen, samlas vi till ett stormöte för att diskutera och inspireras av två experter från vår samarbetspartner Svenska Stadskärnor, Marlene Hassel och Inger Alfredsson.

Är du intresserad av att delta i något av detta, hör av dig till oss på Tillväxt!

Magnus Franzén
Handelsutvecklare

Senast uppdaterat 4 februari, 2019 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Nyheter