Sommarstaden Lidköping

Sommaren är här och det händer massor av roligt i Lidköping. Evenemangen avlöser varandra, såsom Sommar på bryggan, Motortorsdagar på torget, musikuppträdanden i Stadsträdgården och mycket mer.
Information om det mesta som händer hittar du på destinationsbolagets app Läckö Kinnekulle. Du kan också gå in på Facebook-sidan Sommar i Lidköping, där du även hittar erbjudanden från caféer och restauranger.
Hör du till dem som gillar att fotografera och lägga ut på sociala medier? Tagga #sommariLidkoping när du fotograferat något vackert eller roligt i Lidköping, så bidrar du till att sprida en positiv bild av vår hembygd.
Stadståget är nu på plats och kör turister alla dagar utom söndag. Passa på att ta en tur, och få en guidning på köpet nu när tåget dessutom har en delvis ny sträckning genom stan.
Och passa på att handla i våra butiker, att närhandla har många fler positiva effekter än vad man först kan tro. Butikerna blir kvar, unga får jobb, det blir mer liv på stan, vi får skatteintäkter m.m., m.m.

Vi hälsar Dollarstore välkommen till Lidköping och gläds åt att Änghagen fått detta tillskott.

Magnus Franzén

Senast uppdaterat 28 juni, 2019 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Nyheter