Maria Källsson slutar som VD för Tillväxt Lidköping AB

Maria har meddelat styrelsen att hon lämnar uppdraget som VD för Tillväxt Lidköping AB. Hon har rekryterats till en tjänst att utveckla och leda det nystartade mediahuset Kvartal. Maria har även sedan 12:e juni utsetts till hederskonsul för Portugal i Västsverige och Skåne vilket kräver tid och engagemang.

– Mitt hjärta klappar starkt för Lidköping, men det erbjudande jag nu fått kan jag helt enkelt inte tacka nej till, säger Maria Källsson.

Rekrytering av hennes efterträdare startar omgående

– Likafullt som vi behöver lägga in högsta växel för att stärka företagsklimatet och tillväxten i vår kommun behöver vi finna en långsiktig lösning för ledarskapet, menar Tillväxt Lidköpings ordförande Thomas Viksberg och konstaterar att vi omgående startar rekryteringen av en ny VD.

Maria Källsson har arbetat som VD för det mellan näringslivet och kommunen samägda bolaget Tillväxt Lidköping AB sedan den 1 januari 2018. Bolaget har till uppdrag att utveckla näringslivet och marknadsföra Lidköping som etableringsort.

Senast uppdaterat 4 juli, 2019 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Nyheter