Företagsbesök med kommunledningen

Företagsbesök med kommunledningen skapar dialog och ömsesidig förståelse och något av det viktigaste Tillväxt anordnar. I augusti gick företagsbesöken till följande:
UVA Lidköpings VD Thomas Karlsson beskriver sina utmaningar med att verka på en internationell marknad.

Andreas Eriksson visar sin ateljé – Andreas finns idag representerad på en rad museer i Sverige och världen.  Andreas Eriksson är snart på väg ut på sin världsturné i höst Shanghai, Hongkong, Paris & Berlin. Snart hoppas vi på att väveriet i Berlin får flytta hem till Lidköping.

Hamnstadens vårdcentral har 35 anställda och tog tillfället i akt att uttrycka sin oro över framtiden för Lidköpings sjukhus.

Bustad Brewing Co. är ett spännande nytillskott i Lidköping. Detta familjeägda bryggeri brygger naturligt, ofiltrerat, opastöriserad ale & lager för hand.

Tillväxt besökte även NLT och dess nya ägare NWT som förvärvat NLT med koncernchefen Mats Muregård samt NYA CHEFREDAKTÖREN Calle Sundblad och diskuterade lokalpress och vikten av en stark lokalredaktion. Planen för NLT är att fortsätta vara lokal och i dagsläget arbetar lika många reportrar med journalistik som innan förvärvet från familjen Hörling.

Senast uppdaterat 30 augusti, 2019 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Nyheter