Kartläggning av underleverantörer

2018 formades Business Region Skaraborg och är en verksamhet i Skaraborgs kommunalförbunds regi. Ett av deras främsta syften är att stödja kommunerna i deras etableringsförfrågningar och det genomförs nu en kartläggning av underleverantörer till våra industrier i Skaraborg. Vi vill be er att fylla i denna enkät vars underlag kommer att användas till att hitta intressanta underleverantörer som vi aktivt kan bearbeta för att etablera sig i Skaraborg och komma närmare er verksamhet.

Under 2020 kommer Tillväxt Lidköping att arbeta med en ny etableringsstrategi, därför är det väldigt viktigt att vi får ett så bra underlag till detta som möjligt.
Här kan du fylla i dina uppgifter.

Senast uppdaterat 10 september, 2019 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Nyheter, Okategoriserade