Dags att nominera företag till hållbarhetspriset

Nu är det dags att nominera ett företag till kommunens pris för hållbart arbete. Företaget ska ha ha gjort något särskilt för hållbar utveckling under året. Priset är en belöning för ett gott hållbarhetsarbete och en uppmuntran till fortsatt arbete genom en prissumma på 20 000 kronor.

Du kan nominera direkt här på webben fram till 29 november. Det är viktigt att du ger en bra beskrivning av det företaget har gjort för social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet. Vinnaren utses av en jury som består av kommunens miljö- och klimatutskott och priset delas ut i början av 2020 under ett kommunfullmäktigemöte.

Här kan du läsa mer om priset och se tidigare vinnare och hedersomnämnanden.

Senast uppdaterat 8 oktober, 2019 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Nyheter