Företagsbesök i Råda

Årets sista vända med företagsbesök gick till Råda. Vi började på Carpart och träffade vd David Colbin som berättade om deras resa som startade redan 1987. Carpart har ganska nyligen samlat sin verksamhet i Råda, tidigare fanns man både i Tofta och på Stenportsgatan. Det är inte bara däck som säljs utan även kompletta helhetslösningar för verkstäder.

Nästa företag vi besökte var Lidköpings husbilar som trots namnet säljer fordon i alla dess slag. Husbilar, bilar, båtar, motorcyklar. Niklas Johansson vd på Lidköpings Husbilar berättade att under 2019 har man sålt ca 500 fordon, mycket imponerande och roligt att få se er verksamhet.

Vi avslutade denna omgång av företagsbesök på Söne El. Vi träffade vd Anders Söneborn som grundade Söne El 1990. De erbjuder inte bara elinstallationer utan kan även erbjuda lösningar med allt från bergvärme, solceller och fiber/data. Mycket viktigt säger Anders är att kunna erbjuda den personliga kontakten.

Vi tackar för besöket och det fina mottagandet.

God Jul och Gott Nytt år!

Senast uppdaterat 18 december, 2019 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Nyheter