Spännande butiksetableringar

I dag öppnar Biltema på Kartåsen i Lidköping. Resan hit har varit lång. Enligt uppgift togs de första kontakterna mellan företaget och representanter för Lidköping redan 2012. Orsakerna har varit flera att det dragit ut på tiden.
Inte mindre glädjande är att det nu är premiär för Sveriges 54:e Biltemabutik. Butiken kommer betyda mycket för Lidköpings attraktivitet som handelsstad.
En annan spännande etablering om än i mindre skala är på gång i centrum. Där planerar Busfrö att öppna i Kopparporten i månadsskiftet februari-mars. Busfrö uppges vara Sveriges största secondhandbutik för barn, dag och hem och har ett koncept som ligger i tiden. Sedan starten 2010 är detta den tionde butiken i den växande franchisekedjan.
Till slut ett julklappstips! Lidköpings Handelsråd har inför julhandeln sjösatt en stor investering, nämligen ett nytt presentkort. Presentkorten säljs hos Ericssons bokhandel och hos Sko-Larsson. Ett 60-tal butiker m fl i Lidköping tar emot dem.

Senast uppdaterat 19 december, 2019 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Handelsutvecklare, Köpcentrum, Nyheter