Påskpresentkort till anställda stöttar handeln

Lidköpings kommun har beslutat att ge sina anställda en påskpresent i form av ett presentkort på 200 kr. Förutom att det är ett tack och uppmuntran till personalen är det kommunens förhoppning att denna åtgärd främst ska hjälpa de lokala verksamheter som nu har kraftigt minskad försäljning. Presentkortet ges ut i samarbete med Tillväxt Lidköping och Lidköpings Handelsråd.
Presentkortet gäller i butiker, caféer, restauranger, skönhetssalonger i Lidköpings kommun.Det gäller inte på Systembolaget, apotek eller i livsmedelsaffärer.
För att få snabb effekt gäller presentkortet under en kort period, 3 april – 31 maj 2020.
Det rör sig om ganska exakt 5 000 presentkort till ett sammanlagt värde av 1 milj. kr. Presentkorten börjar distribueras med början idag för att nå alla mottagare innan påsk.  Även kommunens dotterbolag, Destination Läckö-Kinnekulle och Tillväxt Lidköping delar ut presentkort till sin personal.

Senast uppdaterat 3 april, 2020 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Detaljhandel, Handelsutvecklare, Nyheter