Företagsklimat en fråga som engagerar

Med oktober på ingång vill vi passa på att hälsa hösten välkommen. Det har varit ett tufft år för många så här långt, inte minst för vårt näringsliv. Att arbeta med ”coronasäkrade” aktiviteter har blivit en vardag för oss. Ofta är dessa kopplade till centrumnäringen och redan nu är planeringen av årets julevenemang i full gång. En eloge till alla våra handlare som lägger ner mycket tid och kraft för att skapa en god julstämning till oss alla.
För en vecka sedan släppte Svensk näringsliv sin enkätundersökning, Företagsklimat. Tyvärr föll Lidköping återigen och ligger nu på plats 253 av Sveriges 290 kommuner. Vi kan bara konstatera att ytterligare insatser krävs för att förbättra dialogen mellan kommunen och näringslivet. Med ett bra företagsklimat i kommunen blir det lättare att starta och utveckla framgångsrika företag.
I detta nyhetsbrev kan ni även läsa om några av höstens aktiviteter såsom samhällsbyggnadsfrukostar och produktionstekniska nätverk.

Anna Sundbom
VD Tillväxt Lidköping

Senast uppdaterat 30 september, 2020 by Marcus Johansson

Se fler nyheter i Nyheter