Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Funderar du på export?

14 maj, 2019 @ 07:30 - 09:00

Välkomna till en presentation om hur du kan komma igång med eller utöka dina internationella affärer!

Ett flertal myndigheter och organisationer har som uppdrag att främja svensk export och samverkar i Regional Exportsamverkan Västra Götaland. Svenska företag kan dra nytta av detta nätverk av aktörer för att öka sina affärer och komma in på nya marknader. Två aktörer gästar Lidköping för att berätta mer om sin verksamhet.

Business Sweden hjälper svenska företag att öka sin globala försäljning och internationella företag investera och expandera i Sverige.Med nätverk på alla nivåer erbjuder vi strategisk rådgivning och handfast support, såväl i Sverige som på 50 av världens mest intressanta marknader. Business Sweden ägs av staten och näringslivet. Vi har cirka 500 medarbetare varav merparten arbetar i utlandet.

EKN är en myndighet som erbjuder garantier för betalning och finansiering. Kreditutrymmet ökar för både exporterande företag och deras underleverantörer när EKN delar bankens betalningsrisk. Ingen affär är för liten eller för stor för EKN och garantierna kan användas av såväl tillverkande företag som tjänsteföretag. EKN kan också försäkra dig som exporterar mot risken att inte få betalt i utlandsaffärer.

Anders Bohman från Business Sweden och Åsa Larsson från EKN medverkar och presenterar en översikt av Exportsamverkan Västra Götaland och går igenom vilket stöd du kan få från Business Sweden och EKN.

 

Detaljer

Datum:
14 maj, 2019
Tid:
07:30 - 09:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Tillväxt Lidköping
Telefon:
0510-770665
Webbplats:
www.tillvaxtlidkoping.se

Plats

Stadt
Gamla Stadens torg 1
Lidköping, Sverige
+ Google Map

Alla platser är fyllda! Anmälan har stängts. Kontakta info@tillvaxtlidkoping.se för mer information.