Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

I soffan med Sparris

8 mars, 2019 @ 07:30 - 09:15

I soffan med Sparris ”Internationella kvinnodagen till ära samsas 3 spännande kvinnor i soffan denna morgon. Alla med nationell erfarenhet från sin karriär som representerar idrott, näringsliv och politik”

I soffan sitter:

Carina Ohlsson,ordf för S-kvinnorna och sedan 20 år invald i riksdagen för Västra Götalands läns östras valkrets. Carina har en gedigen meritlista där hon suttit i: socialförsäkrings- och civilutskottet, miljö och jordbruksutskottet, EU-nämnden och Riksdagens valberedning, sedan 2003 ledamot i Europarådet. Förutom denna imponerande politiska karriär har hon ett stort lokalt engagemang som ordf i LFK, Kommunfullmäktige och ordförande för valberedningen för Sparbanken och Sparbanksstiftelsen.

Emma Bustad, managementkonsulten som lämnade Stockholm för att komma hem och driva familjeföretaget, Sundlings, i en väldigt expansiv fas. Popcorn- och snacksbolaget är idag huvudleverantör till biografer och arenor i hela Norden och framgångsrika produktsatsningar har öppnat nya marknader.

Kerstin Gustafsson, Idrottslärare som tränat brandmän och som blev egen företagare (Utbildarverkstan) för 10 år sen. Har för tillfället även en halvtidsanställning på SISU Idrottsutbildarna. Har gjort ca 2 650 fallskärmshopp och har några SM-guld i formationshoppning. Bor i Götene och på Isstadion. Är idag ledare för Villa Dam Elit OCH VillaLAIKs Flickbandyskola och har aktivt bidragit till att få tjejbandyn att växa i Lidköping med omnejd.

Datum:8/3 kl 07:30-09:00
Plats:1934 (Villa restaurangen) i Sparbanken Lidköping Arena
Pris: kostnadsfritt för medlemmar i Tillväxt Lidköping, Lidköpings handelsråd och Företagarna. Övriga 150 kr

 

Pris: kostnadsfritt för medlemmar i Tillväxt Lidköping, Lidköpings handelsråd. Övriga 150kr. Betalning kan göras på plats med Swish. Sista anmälningsdag 6 mars kl 12.00.

 

Detaljer

Datum:
8 mars, 2019
Tid:
07:30 - 09:15
Evenemang Kategori:

Arrangörer

Tillväxt Lidköping
Villa

Plats

Sparbanken Lidköping Arena
Mellbygatan 54
Lidköping, 53151 Sverige
+ Google Map

Alla platser är fyllda! Anmälan har stängts. Kontakta info@tillvaxtlidkoping.se för mer information.